Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται και η γνώμη σου μετράει!

Στο πλαίσιο του έργου “ECHOES: Ανάπτυξη μεθοδολογίας για την ψηφιακή αναπαράσταση ανθρώπινων βιογραφιών μέσω μελέτης αρχαιο-ανθρωπολογικού υλικού”*, σε προσκαλούμε να πάρεις μέρος στην έρευνα που διεξάγουμε, με στόχο να καταγράψουμε το ενδιαφέρον του κοινού για τα ευρήματα που αναδεικνύονται από τις αρχαιολογικές ανασκαφές στη Θεσσαλονίκη, τις ιστορίες που αυτά αφηγούνται και τους εναλλακτικούς τρόπους αξιοποίησής τους στο πλαίσιο μιας βιωματικής εμπειρίας.

Η συμμετοχή σου, πολύ απλά, θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε αυτή την εμπειρία για εσένα!

Η έρευνα είναι ανώνυμη και διεξάγεται υπό τη μορφή ερωτηματολογίων. Για τις ανάγκες της έρευνας δημιουργήθηκαν διαφορετικά ερωτηματολόγια, ανάλογα με την ομάδα στην οποία απευθύνονται.

Τα ερωτηματολόγια θα είναι διαθέσιμα προς συμπλήρωση έως τις 20 Μαρτίου 2022. Ο χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωσή τους δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

Για να συμμετάσχεις, επιλέγεις έναν από τους παρακάτω συνδέσμους, ανάλογα με τον τόπο διαμονής σου:

🔲 Ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε κατοίκους Θεσσαλονίκης

🔲 Ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε όσους διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης

Αν είσαι εκπαιδευτικός και διδάσκεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μπορείς να απαντήσεις και στο παρακάτω ερωτηματολόγιο:

🔲 Ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σου!

* Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ2ΕΔΚ-00152).